Bangkok

Etterlyser mamma (73) i Thailand

pratoom reinertsen

Pratoom Reinertsen som høyst sannsynligvis befinner seg i Thailand, og mest sannsynlig i Pattaya-omådet eller Bangkok – dersom hun fortsatt er i live.

Christine Angell Ludvigsen vokste opp med thailandsk mor og norsk far. Årene etter at faren døde i 2005 ble turbulente og vanskelige for Christines mor, Pratoom Reinertsen. Til slutt nærmest rømte hun hjem til Thailand, og så ble sporene borte. Nå forsøker datter og etter hvert tre barnebarn alt de kan for å vite hva som skjedde med henne.

christine angell ludvigsen

Christine Angell Ludvigsen har lenge lett etter sin thailandske mor

Christines barndom i Røyken var eksotisk. Med thailandsk mor og norsk far fikk hun oppleve begge kulturer. Faren, Helge Reinertsen, var flytekniker i SAS og en kjent person i det etter hvert store SAS-miljøet i Thailand og Bangkok. Han møtte sin tilkommende i Thailand, Pratoom som vanligvis gikk under navnet Pat eller Patty. De var jevngamle og hadde mange felles interesser, blant annet reising. De reiste mye, ikke minst i Thailand, og de var spesielt godt kjent i Pattaya/Jomtien-området, der de også på 1980- og 1990-tallet hadde en stor omgangskrets.

Christines far, Helge Reinertsen,  døde relativt ung i 2005. Moren solgte da barndomshjemmet i Røyken, flyttet til Drammen og deretter til Skien. Da skjedde det noe i morens liv som gjorde at hun lengtet stadig mer tilbake til Thailand. Hun hadde også en bekjentskapskrets som gjorde at det en gang nære forhold mellom mor og datter ikke ble så bra lenger. En vakker dag bestemte moren seg for å reise tilbake til Thailand.

helge lauritzen

Helge Reinertsen, Christines far som døde i 2005.

Christine har gjort alt for å finne moren sin. Hun har kontaktet politiet, Utenriksdepartementet, Sjømannskirken, NAV og øvrige statlige etater – men ingen kan hjelpe. Hun vet derfor ikke hvor moen er, eller om hun lever. Hun er i dag 73 år, hvis hun lever, og ut fra de kontakter moren hadde mens hun bodde i Norge, tror Christine at hun enten befinner seg i Bangkok eller Pattaya-området. Hvis moren lever, er Christine helt sikker på at hun hadde satt stor pris på at de kunne komme i kontakt igjen. Det kan være at moren allerede har forsøkt, for eksempel via sosiale medier, men moren kjenner ikke Christines nåværende etternavn. Christine har også fått to barn etter at moren forsvant i Thailand, og hun ønsker av hele sitt hjerte å vite hva som skjedde med moren, enten hun er i live eller ikke er blant oss lenger.

Alle opplysninger om Christines mor, om hvor hun kan befinnes seg eller hvordan hun kan nås, mottas med den største takk. Opplysninger til denne bloggen behandles konfidensielt, og Christines nås direkte på epost: christine@multihost.no

 

 

 

Kategorier:Bangkok, Thailand

5 svar »

 1. Mulig moren ikke vil bli funnet.
  Når jeg reiser (mye) jeg ønsker ikke at noen skal ha noen idé Kor eg er)) Ka eg gjør el. Tenker))
  Tror vi også burde ta det i betraktning..
  Med vennlig hilsen
  Globetrotter…

  Liker

  • Det er en mulighet, men lite sannsynlig. En mormor ønsker da å se sine barnebarn? Dessuten er vanligvis slike forsvinninger som dette belastet med mye skyldfølelse og dårlig samvittighet. En gjenforening ville gjøre livet lettere for hele familien.

   Liker

   • Ja det er riktig det, Men jeg vil gjerne gjøre et forsøk igjennom mine kontakter i Thailand. For meg er det viktig at hunfår mulighteten til å velge. det er også. Men det kan også være at der er familie forhold etter utreise fra Norge som gjør at hun ikke har latt seg høre fra seg blant annet ikke fortalt om barna i Norge.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s