Bangkok

Mamma, det er en kobra i do!

En familie i en leilighet i bydelen Nong Khaem i vestre Bangkok fikk sitt livs sjokk i dag da et familiemedlem skulle gjøre seg klar til morgentoalettet. I det vedkommende skulle sett seg, var hodet til en Konge-kobra lett synlig i toalettskola.

kobraa

Nødnummeret ble ringt, og redningsmannskapene fisket opp en imponerende kobra på halvannen meter. Det er Thailand-bloggeren Richard Barrow (@RichardBarrow) som forteller om denne historien i dag, og moralen er like enkel som den er nyttig: Det hender ofte at slanger kryper i kloakkrør, og en sjelden gang tar de veien helt opp i toalettskålene. Derfor: Hold toalettskåla nede i Thailand (slik at ikke slangene tar seg inn i leiligheten), og se deg om før du setter deg. Til de mange med angst for slanger: Dette forekommer så å si aldri, men det er likevel greit å ta en enkel forholdsregel.

(null)

Kategorier:Bangkok, Travel

Merket som:, ,

1 svar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s