Kunstnernes paradis i Hua Hin

Artist village i Hua Hin er blitt en oase for kunstnere og alternative miljøer i denne delen av Thailand. Stedet er også kjent for jazzkonserter hver søndag av høy kvalitet, ofte ledet av den norske musikeren og entertaineren Nissa Nyberget som bor i Cha-am.

Artist village, eller Baan Sullapin som den ofte benevnes i Thailand, befinner seg en fire-fem kilometer innover i landet fra kystbyen Hua Hin, langs hovedveien til fossefallene i Pala-U og den burmesiske grensen. Det tar ikke mer enn 10-15 minutter med tuk-tuk, og er verdt turen. Stedet er særlig populært for barnefamilier som har en helt hus inne på området der de får boltre seg med tegnesaker, under veiledning av kunstnere og håndverkere.

Artist village scorer også høyt på Trip Advisors liste over severdigheter i Hua Hin. Det kan du lese her. Dette kunstsenteret, som er unikt i thailandsk målestokk, ble etablert i 1997. Hensikten med det, er at kunstnere fra hele Thailand kan møtes for å inspirere hverandre or for å holde utstillinger. Det har en lyktes med, og senteret er blitt en suksess for både kunstnere og som turistmål. Bildene nedenfor er tatt under en utflukt denne måneden (klikk for større bilder)

En kommentar om “Kunstnernes paradis i Hua Hin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s