Hua Hin

Direkte flyruter Chiang Mai – Hua Hin og Isan

En gladnyhet for alle Thailand-farere som liker å se seg rundt i Smilets land: Snart åpner direkte flyruter mellom Chiang Mai og Hua Hin og Ubon Ratchatani.

Først ute er Chiang Mai – Hua Hin og Chiang Mai – Ubon som åpner 15. august. Det er Chiang Mai-selskapet Kan Air som satser forsiktig på å frakte turister og thailandere mellom de tre flyplassene, foreløpig bare to dager i uka. Flåten til det lille selskapet består foreløpig bare av to fly, og det er en seks seters mini-jet. Hawker Beechcraft Premier (bildet), som skal fly passasjerer mellom Chiang Mai, Hua Hin Og Ubon. I tillegg eier Kan Air en Cessna Grand Caravan C208B.

hawker2

Foreløpig går flyet bare to dager i uka, hver fredag og søndag. Flytiden til begge destinasjoner er omtrent halvannen time. Eksempelvis letter flyet hver fredag og søndag klokken 09 fra Chiang Mai og lander i Hua Hin 10.30, før det returnerer allerede klokken 11 og lander i Chiang Mai 12.30. Du kan booke flighter her, på flyselskapets hjemmeside. Prisen er 2990 baht, inklusive skatter og avgifter. I oktober utvides tilbudet etter planen også til å omfatte Phuket.

Kan Air er et bitte lite flyselskap, men har store økonomiske muskler på grunn av et samarbeid med vietnamesiske VietJetAir. Vietnameserne eier nå 49 prosent av Kan Air, Vietnameserne har store ambisjoner om å bli et av de største flyselskapene i Asia. VietJetAir har over 700 innenlandske og internasjonale flighter per uke.

Bildene nedenfor er et motiv fra stranden i Hua Hin.

 

2012 januar februar 1319

 

 

 

Kategorier:Hua Hin, Travel

Merket som:, , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s