Travel

Rihanna bidrar til å redde det søteste dyret i verden

Image

I noen dager haglet hatmeldingene mot den latinamerikanske artisten og modellen Rihanna etter at hun lot seg avbilde med en Loris i partygaten Bangla Road i Patong, Phuket,

Loris er ikke bare kalt «the cutest animal in the world», men det er også utrydningstruet fordi det stadig oftere brukes som kjæledyr.

Hva Rihanna visste eller ikke viste om det søte dyret med de store øynene, det sørgmodige blikket og bløte pelsen, er det vel knapt noen som vet. Hun bare lot seg avbilde med dyret og la det ut på Instagram. Dagen etter reiste hun fra Thailand, gjorde en konsert i Filippinene, men trivdes så godt i Phuket at hun bestemte seg for å reise tilbake. I mellomtiden raste dyrevernorganisasjonene og mange andre. Kosedyret Loris egner seg bare som kjæledyr etter at noen har trukket ut tennene dens, og faren for infeksjoner er overhengende. Det er bare en av grunnene til at dyret et utrydningstruet og derfor fredet.

Rihanna selv kommenterte ikke hatmeldingene som strømmet på og spørsmålene om hvordan hun kunne la seg utnytte av kyniske dyremishandlere. I noen timer og dager florerte historien på sosiale medier før også Thailands seriøse medier omtalte det. Derfra var veien kort til verdenspressen. Plutselig fikk imidlertid saken en ny vending. Politiet i Thailand likte ikke den negative publisiteten saken ga, og gikk til pågripelse av de to som hadde vist dyret til Rihanna. De stanset ikke med det. Samtlige som nå er i besittelsen av en Loris lever farlig, og kan få politiet på besøk når som helst. Dyret som tidligere bare var verdebs søteste dur og et dyr alle kunne skaffe seg som kjæledyr i Thailand, er nå blitt et dyr alle ønsker å beskytte. Bare fordi Rihanna lot seg avbilde med et eksemplar i Bangla Road, Patong.

ImageImage

Kategorier:Travel

Merket som:, , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s