Bangkok

Norwegian billigere enn Thai Airways til Bangkok i sommer

dreamliner

Norwegian skal fly de nye Dreamlinerne fra Oslo til Bangkok. I denne pristesten kommer Norwegian rimeligere ut enn Thai i sommer. Foto: Norwegian

Har du tenkt deg til Thailand i sommer? Ikke til å undres over, når vi fortsetter opplever grønn vinter. Men jakter du på direktefly til Bangkok, som er veldig å foretrekke, så begynner det å haste.

Det er fortsatt muligheter, og Norwegian er jevnt over billigere enn Thai Airways, med ett unntak, viser en liten prisundersøkelse jeg har foretatt. Jeg har for enkelthelts skyld tatt utgangspunkt i priser for én voksen person, og reiseperioden er tre uker. Når det gjelder reisene med Norwegian, har jeg tatt med både mat og bagasje, i og med at de færreste sitter 11 timer i kabinen uten føde. I de tilfellene datoene for utreise og hjemreise ikke matcher helt, skyldes det fulle fly. Særlig Thai Airways oppgir mange fulle fly i juni og juli allerede nå. Jeg har da valgt nærmeste alternativ.

Første avgang er mandag 3. juni, med retur tirsdag 25. juni. Denne reisen koster 7,170 kroner dersom du bestiller gjennom Thai Airways. Bestiller du nøyaktig samme reise gjennom Orkideekspessen, derimot, får du den vesentlig billigere: 5.098 kroner. Med Norwegian koster denne reisen, ut 2. juni og hjem 25. juni, 4526 kroner, med mat og baggasje.

Neste alternativ er noen dager senere. Reiser du ut fredag 7. juni med Thai Airways og hjem 29. juni, må du ut med 7610 kroner hvis du bestiller den på hjemmesiden til Thai. Bestiller du den gjennom Orkideekspressen, eksempvis, er prisen 5426 kroner. Med Norwegian koster denne reisen nesten det samme. Ut 8. juni og hjem 30. juni koster 5026 kroner, med mat og baggasje.

Neste alternativ er halvannen uke senere- Hvis du reiser ut fra Gardermoen tirsdag 18. juni og hjem 10. juli, er prisen 7610 kroner hvis du bestiller gjennom Thai Airways. Bestiller du samme reise gjennom Orkideekspressen, er prisen 5098. Denne reisen er tusen kroner dyrere enn det Norwegian opererer med. Ut med Norwegian 19. juni og hjem 10. juli koster 6026 kroner.

Når vi nærmer oss månedsskiftet juni/juli er imidlertid forskjellene større. En utreise med Thai 28. juni og retur 20. juli, koster hele 12,700 kroner, bestilt gjennom Thai. Orkideekspressen kan ikke tilby denne reisen. På Thai Airways hjemmesider fremgår det at juliflygingen er nesten fulle.  Dersom du velger Norwegian på nesten tilsvarende datoer, ut 27. juni og hjem 19. juli, koster denne 7386 kroner, med mat og bagasje.

Når du først er i Thailand, kan du lese mitt reisetips om et fantastisk døgn i metropolen her.

2 svar »

  1. Ganske enkel måte og løse dette på, kjøp to enkle billetter og velg seter etterpå. Husk på og ta med matpakke, god tur.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s