Myanmar

Telenor vil vinne Burma med gratis sim-kort

Sigve Brekke, Uninor

Sigve Brekke, Uninor (Photo credit: Wikipedia)

Telenor vil tapetsere Burma med forhandlere, og vil satse massivt med en gang – ikke gradvis, sa Telenors Asia-sjef Sigve Brekke på en pressekonferanse i Yangoon nylig. Kundene skal vinnes gjenno med utdeling av gratis sim-kort, eller en nesten symbolsk sum på 20 kyat, som tilsvarer 0,02 US dollar.

Det er ScandAsia.com som var til stede på pressekonferansen, og som referer fra pressekonferansen her. På pressekonferansen sa Brekke at Telenors mål for satsingen i Burma er at ingen kunde skal bo mer enn 500 meter fra en forhandler. Dessuten ønsker Telenor å satse på de landlige områdene først, områder der det i dag ikke er telekommunikasjon.

Det var 11. april at Telenor ble såkalt prekvalifisert av myndighetene i Burma/Myanmar for å delta i konkurransen om en av to landsdekkende mobillisenser. Dersom Telenor tildeles en lisens vil selskapet å dra nytte av sin erfaring fra eierskap i mobiloperasjoner i Thailand (dtac), Malaysia (DiGi), India (Uninor), Bangladesh (Grameenphone) og Pakistan (Telenor). Les mer om Telenors pressemelding fra april her.

Kategorier:Myanmar, samfunn

Merket som:, , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s