Hua Hin

Wonderful Hua Hin, my second home town

Image

The monk and the cat

I love Hua Hin. I love walking on the long beach, having a beer at one of the beach bars and buy a Fanta for Jem, or one of the other nice and busy women selling t-shirts and shorts on the beach. I love looking around in the temple-area, and talk with the wise monks. I love to stop by Raaj, my tailor, who always tells me what’s going on. I love the fishing harbour and all the fish restaurants serving delicious thai food. I love to sit down in a quiet restaurant and just watch people walk by. I hope my pictures tell my story.

Image

Football team in Hua Hin: look at the flags from Norway and Thailand: Red, white and blue

ImageImageImageImageImage

Kategorier:Hua Hin, In English, Travel

Merket som:,

2 svar »

    • Hei Vidar. Hvor klar sjøen er i Thailand, har sammenheng med monsunen. Hvis sola skinner på sjøen noen dager i strekk, blir sjøen klarere. Men verken Hua Hin eller Cha-am har det krystallklare vannet mange forbinder Thailand med. På gode dager kan du så vidt se føttene dine hvis du står med sjø til halsen. Skal du snorkle eller dykke må du lengre sørover til øyene Koh Samui, Koh Tao eller ned til Phuket og Krabi, eksempelvis, der det er sikt på et par titalls meter, og kanskje enda mer.
      Odd

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s